Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.
ok

Introducere » Termometre de camera » Termometru digital Koch 14500


        

Termometru digital Koch 14500

Termometru digital Koch cu senzor

Nou

In stoc

 

Accesibilitate: Livrare in 24 ore in Bucuresti si 48 de ore in provincie
Numar produs: 14500
Preţ fără TVA : 36 LEI
Preţ cu TVA (19 %):
43 LEI

în coş:
  buc  

Termometru digital Koch 14500

Termometrul Koch este un dispozitiv precis pentru masurarea temperaturii ambientale.

Koch Basic 14500 masoara:

  • temperatura interioara,
  • temperatura exterioara.

Caracteristici si functii:

  • Minim-Maxim pentru temperatura interioara si exterioara;
  • Ceas electronic.

Functia MIN - MAX (cu posibilitate de resetare valori) stocheaza in memorie cele mai mici si cele mai mari valori ale temperaturii.

Instalati-l in locul in care doriti sa masurati temperatura interioara (INDOOR) si derulati cablul sondei in exterior - OUTDOOR (sau intr-un frigider, acvariu, etc.), pentru a afisa cea de-a doua temperatura (OUTDOOR).

Termometrul digital Koch functioneaza cu o baterie AAA inclusa in pachet.

Termometrul Koch 14500 este in garantie timp de 2 ani.

Dispozitivul poate fi sprijinit sau agatat pe perete. In pachet gasiti un diblu pentru fixare in perete (daca se doreste).

Domeniul de masurare:

  • Temperatura interioara -10 ... +40 oC;
  • Temperatura exterioara -40 ... +60 oC.

Continutul pachetului: Termometru Koch 14500, baterie, diblu pentru fixare in perete (daca se doreste), instructiuni de utilzare, certificat de garantie (2 ani).

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NmY3MThl