Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.

Cum comand
Cum comand

Cum se face o comanda?

  • Prin email

Scrieti un email la adresa comenzi in care sa specificati produsul pe care doriti sa-l comandati si datele de facturare: nume, prenume, telefon si adresa de livrare. In cateva ore veti fi contactat de un operator pentru confirmarea comenzii.

 

  • Folosind butonul "Cumpara"

In dreptul fiecarui produs afisat pe site veti gasi un buton pe care scrie "Cumpara". Dati click pe buton si produsul dorit va fi adaugat in cos. Pentru finalizarea comenzii selectati modul de livrare dorit si apasati pe "Comanda". In cele ce urmeaza veti specifica datele de facturare. Dupa introducerea datelor apasati pe "Transmite comanda". Veti primi un email automat de confirmare a inregistrarii comenzii pe adresa de email specificata de dvs. In cateva ore veti fi contactat telefonic sau pe email pentru confirmarea comenzii.

 


 

Stocurile produselor

Stocurile de produse afisate pe site pot sa difere in anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta exclusiv telefonic. Confirmarea de comanda primita prin e-mail nu ofera nici un fel de garantie in privinta rezervarii produselor sau a stocului si nu are valoare fiscala.

 


Imaginile si caracteristicile produselor

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Colete Termohigro.ro

Echipa TermoHigro va doreste cumparaturi profitabile!

ZDk2OWFlN