Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.

Livrare si returnare comenzi
Livrarea produselor

Livrarea si returnarea produselor

Livrarea produselor

TermoHigro.ro va ofera livrare rapida oriunde pe teritoriul Romaniei, in termen de maxim 48 de ore, pentru majoritatea produselor prezente in magazinul on-line.

Optiunea Deschide Coletul la Livrare

TermoHigro.ro va ofera posibilitatea vizualizarii continutului coletului in momentul livrarii inainte de a face plata ramburs. Acest serviciu se taxeaza suplimentar (+5 lei) si este valabil pentru comenzile expediate prin Fan Courier. Detalii despre aceasta optiune gasiti aici: http://www.fancourier.ro/servicii/servicii-speciale/check-on-delivery/

Modalitatile de livrare a comenzilor sunt:

1. Prin curier rapid in toata taraBookurier sau Fan Courier, termen de livrare 1-2 zile lucratoare, cost 20 lei.

2. In Bucuresti livram prin curier rapid, termen de livrare de la 4 ore la o zi lucratoare (in functie de produsele comandate, cu conditia ca produsele sa fie pe stocul magazinului iar comanda sa fie confirmata telefonic de un operator TermoHigro.ro), cost 15 lei.

Fan Bookurier

Produse cu livrare gratuita

Pe TermoHigro.ro veti gasi si produse cu livrare gratuita. Produsele care beneficiaza de livrare gratuita sunt semnalate cu mesajul "Livrare gratuita" langa denumirea produsului. Transportul gratuit se realizeaza prin Fan Courier sau Bookurier in aria de acoperire cu destinatii unde nu se percepe taxa pt. km. suplimentari.

TermoHigro.ro livreaza produsele insotite de factura, chitanta/bon fiscal, certificat de garantie si manualul de utilizare in limba romana.

Colete Termohigro.ro


 

Returnarea produselor

Cumparatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

1. Daca produsele comandate se dovedesc a nu fi conforme cu specificatiile din oferta noastra, consumatorul poate solicita returnarea acestora pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Costurile de retur si de transport pentru produsul returnat sau inlocuit sunt suportate in acest caz de catre SC Medical Shopping Zone SRL.

2. Livrarea altor produse decat cele solicitate

Aceasta situatie trebuie semnalata imediat, cumparatorull trebuie sa refuze receptia produselor. Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, sau poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravaloriiiar, daca produsul nu mai este pe stoc. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, sau daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, sunt suportate de SC Medical Shopping Zone SRL.

3. Cumparatorul renunta la cumparare in maxim 30 de zile de la primirea comenzii

In acest caz, cumparatorul are obligatia sa notifice in scris SCBanii inapoi 30 zile Medical Shopping Zone ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile de la primirea produsului (numai in cazul produselor livrate prin curier sau posta). In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. SC Medical Shopping Zone SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial.

Costurile de retur si de transport pentru produsul returnat sunt suportate de catre cumparator. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Inlocuirea produselor sau inapoierea banilor, fara invocarea unui motiv, se face numai in urmatoarele conditii:

  • In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat;
  • Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intact.

Aparatele nu pot fi returnate dupa desigilare sau folosirea o singura data.

.

Nu pot fi returnate:
  • dispozitivele medicale;
  • produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, SC Medical Shopping Zone SRL are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.


Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc).

Model de formular de retragere (retur)

Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract (sa returnati un produs).


Catre Medical Shopping Zone SRL,

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: ............

Comandate la data ............ / primite la data ............

Numele consumatorului ............

Adresa consumatorului ............

Data ............

 

Echipa TermoHigro.ro

NjdiY