Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.
ok

Introducere » Higrometre electronice » Termohigrometru solar Koch 13309


        

Termohigrometru solar Koch 13309

Termohigrometru solar Koch 13309

In stoc

 

Accesibilitate: Livrare in 24 ore in Bucuresti si 48 de ore in provincie
Numar produs: 10
Producător: Koch Germany
Preţ fără TVA : 71 LEI
Preţ cu TVA (19 %):
85 LEI

în coş:
  buc  

Termohigrometru solar Koch 13309

Termohigrometrul solar Koch este un dispozitiv precis pentru masurarea temperaturii si umiditatii ambientale.

Termohigrometrul Koch are nevoie de o cantitate mica de lumina pentru functionarea permanenta. Este dotat cu un acumulator care se incarca de la lumina solara.

Odata incarcat, acumulatorul va alimenta dispozitivul pentru doua luni. Profitati din plin de acest lucru: incarcati complet acumulatorul cu energie solara si apoi plasati termohigrometrul intr-o pivnita intunecata!

Functia MIN - MAX (cu posibilitate de resetare valori) stocheaza in memorie cele mai mici si cele mai mari valori ale temperaturii si umiditatii inregistrate.

Koch 13309 este in garantie timp de 2 ani.

Termohigrometrul Koch 13309 nu necesita baterii.

Continutul pachetului: Termohigrometru solar Koch 13309, instructiuni de utilzare in lb. romana, certificat de garantie (2 ani).

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NzMwY