Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.

Confidentilitate
Confidentilitate

Medical Shopping Zone SRL a fost inscrisa in Registrul General de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 17255 /26.07.2010.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Medical Shopping Zone SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. 

Scopul colectarii datelor este gestiune economica financiara si administrativa. 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a va contacta in calitatea dumneavoastra de potential client sau client.

Refuzul dvs. de a ne comunica datele personale determina imposibilitatea noastra de a va contacta si de a va livra produsele.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de emailcomenzi. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia.

Echipa TermoHigro.ro

Y2I0YzM4M